Lime är ett företag som växer så det knakar, det har vi gjort i många år och planerar att fortsätta i samma anda. Det vi gör är inte så himla komplicerat: vi utvecklar, säljer och implementerar CRM-lösningar till nordiska företag. Men tack vare att vi gör det så jäkla bra har vi blivit marknadsledande i Sverige. Vår målsättning är att inom några år vara topp 3 på CRM i hela Norden. För att lyckas behöver vi förstärkning och hoppas att just du är en av våra framtida stjärnor!

Hur är en applikationskonsult på Lime?

Du har några års erfarenhet av programmering och gärna projektleverans samt ger ungdomen en god mental match. Du brinner för att jobba med kunden i fokus och älskar mixen av människor och teknik. Troligtvis har du en teknisk examen som exempelvis ingenjör eller systemvetare. Du kan blixtsnabbt omvandla problem, processer och behov till konkreta och användarvänliga tekniska lösningar. Ett plus är om du jobbat med större organisationer och har bra verksamhetsförståelse.

Vi brukar kalla en sådan som dig för en schweizisk armékniv! En riktig doer som gillar variation i vardagen. Du är dessutom väldigt skön att hänga med, viktigt eftersom trefika är ett snudd på obligatoriskt möte om dagarna.

I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Lund – tjänsten tillsätts där du trivs bäst 🙂

Vad gör en applikationskonsult på Lime?

Som applikationskonsult jobbar du nära både dina kollegor och våra kunder, dina uppgifter varierar en hel del och ingen dag är den andra lik. Du kommer att få möjlighet att sätta dig in i många olika branscher som använder våra CRM-system på varierande sätt. Ena dagen jobbar du i integrationer med hjälp av SSIS och webservice. Nästa dag gör du en skräddarsydd kundanpassning med html, python eller javascript.

Ditt jobb innebär både nyutveckling men också förvaltning av befintliga lösningar. Det krävs att du är lösningsorienterad, serviceminded och har lätt för att förstå olika flöden och processer samt har ett öga för användarvänlighet och UX.

Vill man ändå dela in dina arbetsuppgifter så är det i huvudsak att skapa logik och processtöd för att förenkla användarnas vardag samt bygga och förvalta integrationer mellan våra CRM-system och andra system hos kunderna.

Meriterande erfarenheter

–         Integration –         SQL
–         SSIS –         Python
–         HTML –         Javascript
–         UX –         Projektledning

Hur är Lime som arbetsplats?

Vi är många som har Limesom vårt andra hem och som har många riktigt goda vänner här. Spana in dessa länkar som kan hjälpa dig förstå vad som är så magiskt:

Vi är idag ca 80 konsulter och totalt ca 220 passionerade och engagerade medarbetare med kontor i Lund (HK), Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi hjälps alla åt och det är allas ansvar att driva det här företaget. Det är en av anledningarna till att det går så bra för oss och varför vi älskar våra jobb!

Vi behöver dig så snart som möjligt!

Skicka in din ansökan genom vår ansökningsportal  »