Arbeta hos Lime2018-12-10T17:10:37+00:00

Är du av absolut världsklass?

Gött. Vi är nämligen på ständig jakt efter talanger inom utveckling, affärsutveckling, applikationskonsulting och projektledning.

Våra lediga tjänster

En roll att växa i

Vår företagskultur är vida känd, och det är vi stolta över. Vi har obligatorisk trefika, gör roliga resor, inspireras av varandra, och vi letar alltid efter härliga och passionerade talanger till våra utvecklings-, konsult- och säljteam. Se om du hittar något som passar dig nedan, eller ansök till vårt traineeprogram.

Kickstarta din karriär som Trainee

Med en bas i vårt utbildningsprogram Nordic Trainee Program, tillsammans med utmanande projekt, garanterar vi dig en brant utvecklingskurva. Du får en senior kollega som mentor som kan ge dig vägledning och stöd under hela programmet. En genial start på din karriär helt enkelt!

Läs mer om Traineeprogrammet

En arbetsplats att längta till

Vi tror inte att en arbetsplats bara är ett kontor dit du går för att utföra ett arbete. Vi tycker att det ska vara mycket mer än så.

  Vidareutveckling

Utveckling, försäljning, implementering, utbildning, support… Vi gör allt in house! Det betyder att vi jobbar gränsöverskridande – att du kan vara med och påverka helheten. Framförallt betyder det att du jobbar mitt i en kunskapsbank. Lär dig allt du inte visste att du ville kunna!

 Gottiga perks

Trefika med utvecklare; åk på bonusresa med marknadsfolk; kör ett lunchträningspass med vice VD:n eller jobba på tåget till Stockholm inför långhelgen du flexat ut. Vårt mål är att du aldrig ska behöva ha måndagsångest och det enda vi tar på blodigt allvar är våra kunder.

 Karriär

Vi är ett kraftigt växande företag och med det öppnas det hela tiden upp för nya möjligheter. Vi tror på dig! Det viktigaste för oss är inte att du är 40+ och bär kostym, utan att du är bra på det du gör. Är du projektledare, chefsmaterial eller rekryteringsproffs så är du!

Platt organisation

Vi anställer bara folk som är lika bra eller bättre än oss själva. Därför vore det idiotiskt att inte ge alla möjlighet att ta plats och påverka. Kommer du på en bra idé – spill the beans på trefikan med chefen! Det kanske blir vårt nästa genidrag och du vår projektledare.

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av att träffa drivna och engagerade människor med ett starkt intresse för teknik. Om det låter som dig är det fritt fram att skicka in en spontanansökan – annars är detta de tjänster som vi erbjuder just nu…

Sök till vårt traineeprogram!

Developer to gamification solution

Lime Engage is an add-on to Lime CRM that helps customers engage their employees, improve results, improve focus and increase adoption of core activities with an easy-to-use gamification product.  Your responsibilities include building and delivering features and APIs and/or define, develop and deploy user experiences on Web interfaces.

Slipad supporttekniker

Vi söker nu en duktig supporttekniker till vår supportavdelning i Lund. Du kommer främst att jobba med tekniska utredningar där felsökning av kundanpassning såväl som vår egen mjukvara blir aktuellt, men även kundsupport i form av användarfrågor kan hamna på ditt bord.

Tekniska superhjältar sökes!

Vill du vara en av hjältarna på Lime - som löser det ingen annan kan lösa, som hjälper kollegor och kunder i knipa? Är du trött på att ena dagen är den andra lik, utan möjlighet till utmaning och utveckling? Bra! Vi söker två mästerliga problemlösare till vårt supportteam i Lund.

Applikationskonsult med magiska kodfingrar

Kan du blixtsnabbt omvandla problem, processer och behov till konkreta och användarvänliga tekniska lösningar? Då är vi intresserade av dig! Vi brukar kalla en sådan som dig för en Schweizisk armékniv. En riktig doer som gillar variation i vardagen!

Customer Success Manager

Har du entreprenörsanda och lätt att ta initiativ? Vill du arbeta i en säljande roll med fokus på CRM-system och mjukvaru-investering? Hos Lime erbjuds du möjligheten att arbeta i en roll där du tillsammans med en driven säljorganisation utvecklar och bidrar till en mer lönsam verksamhet hos dina kunder.

Sökes: En projektledare och reskamrat

Kul att du vill läsa min annons! Jag heter Martin Modéer och är konsultchef på Lime. Här har jag jobbat i 10 år och jag trivs galet bra. Varför berättar jag detta? Jo, för att jag hoppas att du är vår nästa stjärna som vill dela de kommande tio åren och Limes spännande resa med mig.

Kundfokuserad .Net-utvecklare

Som kundfokuserad .Net-utvecklare på Lime Field (Stockholm) kommer du jobba med våra integrationer mellan vårt Field Service management system och de system våra kunder använder i övrigt för att få ut bästa värde av lösningen. Du jobbar nära dina kollegor inom både utveckling och leverans såväl som nära våra kunder, och din vardag kommer variera mycket!

Financial Controller

Vill du vara med och skapa en ekonomifunktion i världsklass? Har du under några år fyllt din verktygslåda hos någon av Big Four (andra bolag går också såklart bra) men vill nu ta nästa steg i karriären och jobba in-house? Då är det dig vi är på jakt efter!

Key Account Manager / Customer Success Mananger

Brinner du för att vara verksamhetsexpert där du utvecklar kundens och våra affärer genom att effektivisera processer och säljstrategier? Vi växlar upp vår framgångsrika satsning på CRM inom Real Estate och söker dig som vill vara en viktig hörnsten i detta team.

Stjärna till vår Support

Nu vill vi på Lime utöka och förbättra vår kundservice och vi söker en ny supportstjärna! Du är nyfiken, snabblärd och vetgirig samt gillar problemlösning i alla dess former. Detta behöver du när du jobbar med allt ifrån kundsupport till mer tekniska frågor och felsökning.

Operational People & Culture Manager

Vi är ett tillväxtbolag och vi gillar när det är högt tempo. Som Operational People & Culture Manager skapar du förutsättningar för att vi ska kunna fortsätta att växa genom att bygga struktur och HR-processer som skapar värde och vidareutvecklar vår goa stämning.

Hungrig Account Manager

Vill du bidra till att våra kunder gör galet framgångsrika investeringar i mjukvara och att de blir till riktiga kundmagneter? Har du ett genuint intresse av B2B-försäljning och älskar känslan av att stänga nya affär? Då är det dig som vi söker!

Software Developer Trainee

Are you about to get that degree in computer science or similar that you have spent the past few years learning? Or have learned everything you need to know by yourself? Want to get on the fast track to the Real World™? We try to bridge the gap between school and reality and give your career an awesome boost during your first year!

Platform Backend Developer

Come work in the Lime CRM platform team (Lund). We’re a happy bunch of people looking for an experienced and all-round Backend Developer. Our responsibilities include overall system architecture and creating great APIs and tooling for our other dev teams and our delivery organization. We’re a small and dedicated team that believes in what we do, pragmatic solutions to hard problems, a good mix of freedom and responsibility and most importantly – having a great time at work.

Webbutvecklare till snabbrörlig marknadsavdelning

Älskar du allt med webben och är en fena på att knacka HTML/CSS|LESS|Sass? Pratar du JavaScript flytande och kanske C# eller Python? Om du är en person som kan att utveckla och optimera hemsidor för att nå rätt målgrupper, och älskar att ha tokroligt på jobbet, sök på momangen!

Senior .NET developer

Do you like good code? Want to shape the future for a brand new, agile dev team? We are setting up a new team in Gothenburg that will focus on building and integrating the next generation of marketing automation!

Web Frontend Developer

Come and work with the Lime Go team (Lund). You will take part in improving and developing Lime Go. We believe in working close to our customer needs and deliver as much value as possible. You will also work with really cool technology and guide less experienced colleagues.

En glimt av vår vardag

Våra medarbetare är inte bara flitiga på jobbet, men även i sociala medier. Är du intresserad av att veta hur vardagen på Lime ser ut, spana in oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn.

Följ oss på Instagram

Vill du bli ännu mer personlig?

Spana in våra (dina framtida kollegor?) texter – kanske t.o.m. fundera på hur din skulle se ut.

Lär känna oss på Lime
Vi gillar kakor. Gillar du också kakor? Fortsätt surfa! Ok!