Ett system för internationell tillväxt

De senaste 10 åren har Unilabs växt internationellt och man insåg tidigt behovet av ett system som stöttade utvecklingen. Efter att ha övervägt olika alternativ, valde man Lime CRM år 2008 och har sedan implementerat lösningen inom både laboratoriemedicin och radiologi.

”Vad vi verkligen gillar med Lime CRM är att det enkelt och kan förändras i takt med oss. Ett bra betyg är att vi använder 90% av systemet. Med andra system som jag använt förr har vi kanske bara använt 10 %.”

Andy Clark, Group Commercial Excellence Manager, Unilabs

Vill du veta mer om Unilabs lösning?

Trygg datahantering och balans i vardagen

Unilabs samlar all sin kunddata i Lime CRM och använder systemet för sin affärshantering. Det har hjälpt dem att:

Hantera patientdata på ett tryggt sätt

Ett strukturerat register, där utvalda personer har tillgång, säkerställer en trygg hantering av kunduppgifter och bygger förtroende.

Etablera effektiva GPDR-processer

Med all data redan samlad i Lime CRM är det lätt för Unilabs att anpassa sig till de nya GDPR-direktiven som trädde i kraft 2018.

Skapa balans mellan jobb och privatliv

Genomtänkt affärshantering och säljstöd sparar säljteamen tid, vilket ger en bättre balans mellan jobb och privatliv.

Vill du uppnå samma resultat som Unilabs?

Boka en demo

Om Unilabs

Unilabs är en internationell koncern som erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och diagnostik, till såväl öppen som sluten sjukvård. Med hög kvalitet, säkerhet och service har man lett vägen inom diagnostik i över 30 år.

Varje år genomför Unilabs 188 miljoner laboratorietest och 3,3 miljoner röntgenanalyser. Totalt har koncernen ca 11 000 anställda och arbetar med uppdragsgivare i ungefär 100 länder.