ComCube är ett rekryteringsföretag som framför allt fokuserar på rekrytering av chefer och specialister men också på personer med kortare arbetslivserfarenhet och med stor potential. De riktar sig till både små och stora företag och organisationer inom flera olika branscher.

ComCube har lång erfarenhet av rekryteringsbranschen och nöjda kunder och kandidater är A och O i verksamheten. De vänder sig dels till företag och organisationer som vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen och dels till företag som sköter största delen av rekryteringen själv men behöver hjälp med delar av processen.

Utgångsläge

ComCube har haft möjlighet att arbeta med Lime Easy i tidigare anställningar och hade därmed koll på möjligheterna med systemet. De menar att det var självklart och helt naturligt att skaffa Lime Easy direkt när ComCube startade.

Lime Easy skaffades för att säkerställa processen för kundbearbetning och projekthantering. Hålla koll på all kontaktinformation, kundhistorik, att göra-uppgifter och alla delar i projekten.

Varför Lime Easy?

  • Användarvänligt och prisvärt!
  • Enkelt att söka och hitta information.
  • Smart funktionalitet med att göra-listan och historiknoteringar.
  • Med projekthanteringen har vi aldrig missat en affärsmöjlighet eller en deadline i ett pågående projekt.
  • De få gånger vi kontaktar supporten känner vi oss både viktiga och prioriterade. Det uppskattar vi mycket.
Lime Easy logo
”Har man en gång börjat att använda Lime Easy kan man inte leva utan det. Vi kan varmt rekommendera både Lime Easy som CRM-system och Lime-gänget som är en fantastisk leverantör.”
Helena Fransson, VD, ComCube AB

Resultat: Missar aldrig affärsmöjligheter och deadlines

Lime Easy är hos ComCube infört som ett ganska enkelt säljstöds- och projekthanteringssystem. Systemet används främst för att samla all kundhantering på ett ställe och se till att alla har full koll på pågående affärer och projekt. För ComCube har Lime Easy blivit helt avgörande för just detta.

Genom att nyttja den fulla potentialen i Lime Easy och att göra-listan, historiken, och projekten och hålla informationen uppdaterad kan alla plocka upp en puck om så behövs.

Helena menar att Lime Easy hjälper ComCube att spara tid, få full koll på läget och att vara effektiva.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer ComCubes Lime Easy-lösning eller är du nyfiken på hur Lime Easy kan hjälpa dig i vardagen? Hör av dig till Josefin – vi vågar lova att hon kan det mesta om CRM och säljstöd!

JAG VILL TESTA NU
Josefin Garin

Josefin Garin

josefin.garin@lime.tech
046-270 48 36