CRM-system som får kunder att stanna

Mer än 2/3 av kunder som lämnar en leverantör, lämnar på grund av dålig kundvård. Det tycker vi är ungefär 2/3 för mycket.

Testa gratis

Våra produkter

Lime Go

329 kr

Vårt enklaste CRM-system med företagsinformation inkluderat.

Testa Lime Go gratis

Lime CRM

fr. 3000 kr.

Kanske marknadens smartaste och mest flexibla CRM-system.

Testa Lime CRM gratis

Svårt att välja?

Vi tillhandahåller alltid kostnadsfria genomgångar av våra olika CRM-system så att du som kund kan känna dig trygg med ditt val.

Vill du ha hjälp? Ja tack!

CRM ska vara enkelt & effektivt. Detta får du alltid hos oss!

Oavsett vilket av våra CRM-system du väljer får du alltid smarta funktioner som effektiviserar din vardag.
Detta får du alltid i våra CRM-system:

kunddata

Koll på kunden

Företag, kontaktperson, de där extra viktiga ingångarna, kontaktuppgifter till alla, info om när och hur ni träffades sist. Och mycket mer samlat på ett enda ställe.

Koll på affärer

Vilka affärer har ni på G? Når ni budget? Vilka affärer behöver uppmärksamhet? För ännu bättre koll kopplar vi såklart ihop oss med ditt ekonomisystem så du kan se allt om kunden och vad de köpt på ett ställe.

Koll på dig

När det är mycket på gång och du är lite snurrig är det skönt med stöttning. Då hjälper CRM-systemet dig med påminnelser, anteckningar och samlar dessutom mail, dokument, offerter och annat ”bra att ha” på samma ställe.

”Lime CRM är ett tillförlitligt och användarvänligt CRM-system som får säljarna att fokusera på kundbearbetning istället för tidskrävande administration.”

Anders Kantola, Elicit

”Har man en gång börjat att använda Lime Easy kan man inte leva utan det. Vi kan varmt rekommendera både Lime Easy som CRM-system och Limegänget som är en fantastisk leverantör.”

Helena Fransson, ComCube AB

”Limes kompetens inom området CRM och systeminförande är hög och bidrar till vidareutveckling av kunskapen inom BMWs lokala organisation i Norden inom lojalisering.”

Caroline Nygren, BMW Financial Services