Customer Success Manager

2018-12-10T16:41:30+00:00Rekrytering|

Har du entreprenörsanda och lätt att ta initiativ? Vill du arbeta i en säljande roll med fokus på CRM-system och mjukvaruinvestering? Hos Lime erbjuds du möjligheten att arbeta i en roll där du tillsammans med en driven säljorganisation utvecklar och bidrar till en mer lönsam verksamhet hos dina kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som Customer Success Manager ansvarar du för hela säljprocessen mot befintlig kund , du har ett helhetsgrepp om kundresan och driver affärer framåt. Du arbetar för att utveckla dina befintliga kunder genom regelbundna avstämningar både per telefon och fysiska möten. Utefter behovsanalys kommer du med konkreta tips för ett ökat användande och hur kunden kan effektivisera samt göra sin verksamhet mer lönsam av mjukvaran. Därtill håller du webbinarium och onlineutbildningar som är riktade till dina kunder och användarna.

Rollen som Customer Success Manager innebär en kombination av processutveckling och komplex försäljning tillsammans med ett härligt team som präglas av entreprenörsanda och initiativtagande. Du erbjuds en introduktion där du lär dig om produkterna och säljtekniken hos Lime för att få bästa förutsättningar i rollen.

Tjänsten är på heltid med placering på vårt tjusiga kontor i Stockholm, Kungsbroplan. Här kommer du jobba med cirka 50 härliga kollegor, varav 14 jobbar på säljavdelningen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi, industriell ekonomi, ingenjör.
• Ett par års erfarenhet av B2B-försäljning, starkt meriterande med erfarenhet av mjukvaru- eller licensförsäljning
• Tekniskt intresse
• B-körkort
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

För att trivas i rollen som Customer Success Manager tror vi att du är målmedveten och har ett intresse av att göra affärer. Här erbjuds du att arbeta på ett tillväxtbolag där entreprenörsanda, initiativ och glädje är viktiga delar. Vidare drivs du av en föränderlig miljö där du tar eget ansvar för ditt arbete och prioritering. Som person är du även organiserad och strukturerad samt trivs du med att arbeta tätt tillsammans med kollegor. Du har en anpassningsbar kommunikativ förmåga som kommer till användning vid relationsskapande och byggandet av förtroende hos dina kunder.

Är det dig vi letar efter?

Ansök ASAP! 

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget Bravura. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. Notera att vi arbetar med urvalet löpande, så skicka in din ansökan på momangen!

About the Author:

Vi gillar kakor. Gillar du också kakor? Fortsätt surfa! Ok!