Vill du vara med och skapa en ekonomifunktion i världsklass? Har du under några år fyllt din verktygslåda hos någon av Big Four (andra bolag går också såklart bra) men vill nu ta nästa steg i karriären och jobba in-house? Som nyligen börsintroducerat bolag är vi är på jakt efter dig!

Vi vill nu stärka upp vår Finance-avdelning med en Financial Controller då vi står inför nya utmaningar där din yrkeskunskap kommer bli en vital del av det arbetet. I december 2018 börsintroducerades vi på Nasdaq (Small Cap) och nu är vi precis i början på en ny del av vår resa. Du lockas förhoppningsvis också av att vi har hög tillväxt med god lönsamhet i IT-branschen. Förändringar sker snabbt i en informell atmosfär. Men trots lite skryt är vi ganska ödmjuka.

Vad kommer du jobba med?

Så snart du är ombord kommer du ha mycket spännande saker att sätta tänderna i – policys och rutiner för att säkerställa att rapportering (kvartal och år) sker i enlighet med IFRS, koncernredovisning, månadsrapportering och KPI’er, intern kontroll, forecasting, budgetering och uppföljning. Du kommer delvis jobba projektorienterat för att vidareutveckla våra processer och bli ännu mer proaktiva. Eftersom det är en ny roll kommer utvecklingsmöjligheterna vara stora och du kommer primärt fungera som Financial Controller men även Business Controller.

Vem är vår nya Financial Controller?

För att kunna göra ett grymt jobb tror vi att du alltid har gillat att organisera och strukturera. Du är lite av en detektiv, inget undgår ditt vakande öga. Du kan dessutom sätta ett kryss framför de flesta av dessa egenskaper:

  • Noggrann och ansvarsfull
  • Orädd, effektiv och ihärdig
  • Serviceminded, social och prestigelös
  • Positiv med glimten i ögat
  • Flytande på svenska och gillar engelska

Din inställning och attityd till företaget, arbetsuppgifterna och dina kollegor är det absolut viktigaste. För att passa klockrent i rollen tror vi att du har universitetsexamen inom ekonomi och ca 3–7 års erfarenhet av redovisnings- och/eller controllerarbete från en börsnoterad miljö. Du har alltså bra koll på rapportering, att luska fram avvikelser och har ett allmänt analytiskt sinne. Att du har hög datorvana tar vi som en självklarhet, du har nog svart bälte i Excel och gärna erfarenhet ifrån NAV.

Hur ser anställningen ut?

Tjänsten är heltid på 100% med start så snart som möjligt. Precis som resten av våra centrala funktioner i bolaget kommer du som en del av vår ekonomiavdelning jobba på huvudkontoret i Lund och du rapporterar till Magnus, vår CFO.

Är det du? Då tycker vi att du ska söka direkt!

Eftersom vi är i desperat behov av en vass Financial Controller så fort som möjligt intervjuar vi löpande och anställer så fort vi hittat vår nya stjärna! Som första steg vill vi läsa ditt personliga brev och CV.

Skicka in din ansökan HÄR!