.

Att mätbarhet är en av de viktigaste delarna i att lära sig av både framgångar och motgångar – det har vi lärt oss den hårda vägen. Vi har gått från att spå i teblad till att idag räkna ROI på allt vi gör, och älskar det! Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att ta vår Growth Hack och analytiska arbete till nästa nivå!

Vi på Lime fortsätter att växa så det knakar, och nu behöver vi stärka upp vår marknadsavdelning rejält. Och vi vill göra det snabbt så därför tänkte vi gå rakt på sak.

  • Digital marknadsföring (kanske lite webbdesign).
  • Testa saker. Allt från nya idéer till beprövade koncept.
  • Analysera och jobba med siffror som verktyg.
  • Business och försäljning. Påverka den där sista raden.
  • Att ha riktigt kul på jobbet!

Var det allt?

Japp. Vi hade kunnat göra en traditionell lång lista bestående av tekniska färdigheter (HTML, CSS, Javascript, SEO, SEM), verktyg bra att ha i portföljen (Adobe-familjen, Google Analytics, Adwords, Tag Manager) och typiska marknads-buzzwords (CRO, CAC, ROI, LTV, A/B-test, Funnels, NPS, m.fl.). Men vi tänker att så länge du är riktigt nyfiken och gillar att lära dig nya saker så spelar det mindre roll. Men du får gärna gå igång på AB-test och analys!

Lite mer praktiska detaljer. Eftersom ditt jobb handlar mycket om att kombinera businesstänk med teknik och data så måste du vara tekniskt bevandrad. Vi vet att du måste kunna hantera och visualisera data. Vi blir extra glada om du har jobbat mycket i Google Analytics, Google Datastudio och några andra smarta trackingverktyg.

Vi är redo att korka upp champagnen om vi hittar dig!

Vilka kommer du att jobba med?

Du blir en del av Limes marknadsavdelning. Idag är vi åtta personer med olika bakgrund och spetskompetens. Som med allt annat på Lime (utveckling, sälj, konsulting) så gör vi nästan all marknadsföring själva (som en liten reklambyrå). Det gör att vi är snabbrörliga och öppna för nya influenser. Genom att komplettera detta med ett starkt varumärke och en stark företagskultur är vi redo att ta över världen. Vill du vara med på resan?

Fortfarande nyfiken?

Bra, här kan du läsa lite mer om hur det är att jobba på Lime:

Hur ser anställningen ut?

Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning och placering i Lund.

Har du sökt än?

Gör det direkt! Vi intervjuar löpande och anställer så fort vi hittat vår nya stjärna! Skicka in din ansökan genom vår ansökningsportal ASAP »

 Psst…! Förstår & skriver du dessutom finska är det ett plus i kanten! 😉