Vill du bidra till att våra kunder gör galet framgångsrika investeringar i mjukvara och att de blir till riktiga kundmagneter? Har du ett genuint intresse av B2B-försäljning och älskar känslan av att stänga nya affär? Då är det dig som vi söker!

Vad kommer du att göra?

Som Account Manager ansvarar du primärt för att hitta och driva affärer framåt med blivande kunder. Såklart har du CRM-system i världsklass till din hjälp! Du har hand om hela säljprocessen från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning och vidare utveckling av dina kunder. För att bli framgångsrik utgår vi från att du har en uthållighet i allt du gör men framför allt en målmedvetenhet och stark egen drivkraft.

Du kommer träffa bolag och människor i många olika branscher där du snabbt identifierar processer och behov. Du blir expert på att effektivisera företag och göra dem mer lönsamma med hjälp av våra CRM-system.

Eftersom att vi är ett tillväxtbolag förväntar vi oss att du trivs ypperligt i en föränderlig miljö där hög entreprenörsanda och trivselfaktor är viktiga delar. Det kräver också att du vill vara med och driva detta bolag tillsammans med oss.

Vem vi tror att du är?

Vi söker dig som är självständig och ambitiös med erfarenhet av att leverera höga säljresultat. I klassiskt jobb-annons-manér kommer här en liten önskelista på grejer som vi hoppas att du kan bocka för:

  • Ungefär 2-5 års erfarenhet av framgångsrik B2B-försäljning, gärna från IT-bolag eller teknisk försäljning. Är du inte tekniknörd redan lovar vi att du kommer blir det här.
  • Är resultatorienterad och har ett starkt målfokus.
  • Akademisk utbildning, t.ex. ekonom, ingenjör, systemvetare. Det har gett dig en god grund för att få en ruskigt bra verksamhetsförståelse.
  • Engagerande och passionerad personlighet som har lätt för att bygga förtroende.
  • Inte bara corporate. Vi vill leverera höga resultat, men också ha kul längs vägen. Och det enda vi tar på blodigt allvar är just våra kunder. Du behöver alltså matcha och tillföra något till vår företagskultur.
  • Tjej, kille eller hen. Vi skiter i vilket – bara du är grym på det du gör!

Tjänsten är en del av vår säljorganisation, och arbetet innebär resor primärt inom Sverige, men även arbete från kontoret. Placeringsort är på något av våra goa kontor i Stockholm eller Göteborg.

Hur är Lime som arbetsplats?

Vi är idag 55 grymma säljare och totalt 230 passionerade och engagerade medarbetare med kontor i Lund (HK), Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi hjälps alla åt och det är allas ansvar att driva det här företaget. Det är en av anledningarna till att det går så bra för oss och att vi trivs så bra!

Vi har samlat ett par länkar som kan hjälpa dig förstå vad som är så magiskt:

Ansök idag!

Vi har en löpande process och intervjuar så snart vi hittar rätt personer.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN ASAP HÄR!

Är du precis eller snart klar med plugget? Läs mer och sök Account Manager Trainee.