Key Account Manager / Customer Success Mananger

2018-12-04T11:21:05+00:00Rekrytering|

Vi heter Catrin och Jonas driver affärsområdet Real Estate på Lime och vi hinner inte med allt spännande vi vill åstadkomma. Därför behöver vi dig som vill var med och bygga upp ett affärsområde som är i kraftig expansion. Brinner du för att vara verksamhetsexpert där du utvecklar kundens och våra affärer genom att effektivisera processer och säljstrategier? Följ med på vår framgångsrika tillväxtresa genom att utveckla våra nyckelkunder!

Vad kommer du att göra?

Som Key Account Manager (KAM) / Customer Success Mananger (CSM) ansvarar du för att driva en långsiktig och lönsam relation med ett antal av våra nyckelkunder inom Real Estate. För att lyckas med detta krävs att du arbetar mycket nära kunderna för att säkerställa att de får maximalt värde av sin CRM-investering.

Real Estate-teamet är 5 personer i dagsläget vars roll är att driva denna expansion på den svenska marknaden samt att stötta våra övriga nordiska kontor med branschexpertis. Du har eget budgetansvar och individuella mål.

Limes CRM lösningar ligger ofta nära kundernas kärnprocesser och har stor påverkan på deras affär och verksamhet. Som Key Account Manager/ Customer Success Mananger blir du därför en strategisk partner för kunderna inom verksamhetsfrågor såväl som IT och CRM. Vi stöttar, med hjälp av vår fantastiska mjukvara, kundernas processer inom ekonomisk- och teknisk förvaltning, uthyrning, marknadsföring etc.

Vem är du?

Vi söker dig som är självständig och ambitiös med erfarenhet av att leverera höga resultat. Du bör ha en akademisk examen samt 2-5 års erfarenhet från verksamhets- och/eller affärsutveckling, försäljning eller liknande. Såklart vill vi att du har viss erfarenhet från mjukvaruförsäljning.

Erfarenhet av CRM-system och CRM-projekt är ett stort plus, men även erfarenhet av ERP eller andra standardsystem är relevant. Kanske har du i stället jobbat som konsult inom verksamhetsutveckling eller affärssystem ett par år och känner att du vill få utlopp för din inre affärsman (/-kvinna).

Tjänsten är en del av vår säljorganisation, och arbetet innebär resor inom framförallt Sverige och Norden. Placeringsort är på något av våra goa kontor i Stockholm, Göteborg eller Lund. Vi vill att du pratar och skriver svenska flytande och är ganska grym på engelska.

Eller den korta önskelistan:

  • Jobbat med mjukvaru-/teknisk försäljning eller liknande i 2-5 år efter din examen från universitet/högskola.
  • Bevisat att du kan bygga långsiktiga kundrelationer och levererat goda resultat.
  • Går igång på att vidareutveckla ett snabbt växande affärsområde där du kommer ha stora utvecklingsmöjligheter. Gillar du lagom mycket kaos? Varmt välkommen!

Hur är Lime som arbetsplats?

Vi gillar att prata om oss själva och om varför du borde vilja jobba här med oss. Istället för att skriva ner allt här har vi samlat ett gäng användbara länkar för dig, trevlig läsning:

Vi är idag 60 grymma säljare med sikte på att bli 75 under 2019 och totalt 230 passionerade och engagerade medarbetare med kontor i Lund (HK), Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi hjälps alla åt och det är allas ansvar att driva det här företaget. Det är en av anledningarna till att det går så bra för oss och att vi trivs så bra!

Frågor?

Hör av dig till någon av oss – Catrin Bergen (0736444897) eller Jonas Jakobsson (0707385180).

Sök bums!

Vi är måna om att få träffa dig så snart som möjligt och håller intervjuer löpande.

Skicka in din ansökan genom vår ansökningsportal  »

Vi gillar kakor. Gillar du också kakor? Fortsätt surfa! Ok!