Vi växer så det knakar. Det har vi gjort i många år och vi planerar att fortsätta så i många år framöver. Det vi gör är inte så himla komplicerat: vi utvecklar, säljer och implementerar CRM-lösningar till nordiska företag. Men tack vare att vi gör det så bra har vi blivit marknadsledande i Sverige. Och vi stannar inte där. Inom några år ska vi vara topp 3 på CRM i hela Norden och det stannar säkerligen inte där heller. För att lyckas behöver vi förstärkning i vår konsultledning och hoppas att just du är den konsultchef vi söker och som fortsätter denna resa med oss.

Idag är vi drygt 100 CRM-konsulter och totalt nästan 275 passionerade och engagerade medarbetare med kontor i Lund (HK), Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi hjälps alla åt och det är allas ansvar att driva det här företaget.

Hur jobbar konsultavdelningen?

Som med allt annat på Lime (utveckling, sälj, marknadsföring…) så gör vi ALL konsulting på egen hand. Det ger oss möjlighet att testa lite galna saker då och då. Om det inte funkar, så vet vi det och det lär vi oss av. Du skulle bara veta hur mycket vi lär oss av alla genialiska kollegor – och det kommer du också att göra. Det är så vi byggt upp en massa kunskap internt och hela tiden blir bättre.

Såklart har vi även tagit fram en egen leveransprocess (som är baserad på 25 år av CRM-införanden) och med många hundra projekt om året utvecklar vi den ständigt tillsammans och ser till att den blir bättre. Precis som du. Vi erbjuder dig dessutom en unik inblick i en rad företag i alla tänkbara branscher. Vi har korta beslutsvägar och erfarenheter från ditt arbete är otroligt viktig input.

Konsulterna är ute hos kund ungefär hälften av arbetsveckan och håller projektmöten och utvecklar kundernas lösningar och processer. I regel är vi 2-3 ”limeare” i varje projekt.

Vi drivs av nöjda kunder och allt vi gör handlar i slutändan om att göra våra kunder till kundmagneter.

Ansvarsområden

Du kommer att vara en del av vår nordiska konsultledning som idag består av 8 konsultchefer. Vi ser fram emot dina nya ögon och idéer så att vi tillsammans kan fortsätta växa till Nordens största CRM-team.

Du kommer att ha personalansvar för ca hälften av de 30 konsulterna i Stockholm. Chefsrollen är på heltid men du förväntas leverera en del av din tid, t ex genom att gå in i några av våra största och mest utmanande projekt som senior stöttning till våra team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att:

 • dimensionera konsultavdelningen baserad på Limes behov. Rekrytering av våra framtida stjärnor är en stor och viktig del av din roll för att bygga ett konstant växande företag.
 • utveckla och behålla konsulterna genom ständig förbättring av hur vi arbetar tillsammans. Det är mycket viktigt att du är en både tillgänglig och närvarande chef.
 • planera och fördela uppdrag och projekt. Du har inte något eget säljansvar men behöver jobba tätt med våra säljare och se till att samarbetet flyter på bra mellan sälj -och konsultavdelningen.
 • leda, motivera och coacha konsulterna. Feedback är lika viktigt för dig som för dina medarbetare och du inser vidden av en god gruppdynamik och individens personliga utveckling.
 • arbeta strategiskt med Lime utifrån konsultperspektivet

Vem är du?

Du har antagligen 5-15 års erfarenhet av projektledning i bagaget och älskar att leda projekt och människor. Du är empatisk men samtidigt målmedveten och kan med lätthet få med dig dina kollegor om det så gäller en AW som ett av Limes mest utmanande projekt. Du brinner för teknik och mjukvara, vilket är nödvändigt när du ska arbeta i ett produktbolag. Du kan blixtsnabbt omvandla problem, processer och behov till kreativa lösningar och konkreta förslag.

Dessutom har du sannolikt:

 • en akademisk examen som förmodligen har någon form av teknisk touch – vi är trots allt ett IT-företag
 • runt 3-5 års erfarenhet av att leda människor, gärna i ett produkt- eller konsultbolag
 • en bakgrund inom projektledning och IT
 • mycket goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt

Vårt löfte till dig

Ett axplock av vad vi kan garantera dig om du börjar hos oss är:

 • ett nästa steg i din karriär och en väldigt spännande framtid. Det händer otroligt mycket på Lime…
 • förmånen att få arbeta med de bästa. Du kommer att bli väldigt inspirerad och få många nya vänner…
 • möjligheten att göra skillnad. Vi är inte vilket företag som helst och det får vi aldrig bli…
 • bonusresor om företaget når uppsatta mål och jul-/sommarfester som man inte skojar bort. Du kommer att ha fantastiskt roligt och vi lovar många oförglömliga minnen…
 • utvecklande och givande konferenser. Du kommer att ständigt utvecklas och hjälpa andra att göra detsamma…
 • obligatorisk fika och allt annat som gör livet värt att leva, tex AWs, filmkvällar, whiskeyklubbar, cykelutflykter, discoluncher. Det är upp till dig!

Men viktigast av allt… att jobba på Lime är inte ett jobb, det är en livsstil. Vi jobbar inte med CRM, vi lever CRM!

Vill du veta ännu mer om hur det är att jobba här?

Ansök direkt!

Tillträde är så snart som möjligt men vi inser att en chef i världsklass inte växer på trän. Och vi tummar aldrig på kvaliteten eller chansar i rekryteringen!

Skicka in din ansökan genom vår ansökningsportal  »