TEAM: LIME FIELD – STOCKHOLM

Lime är ett företag som växer så det knakar, det har vi gjort i många år och planerar att fortsätta i samma anda. Det vi gör är inte så himla komplicerat: vi utvecklar, säljer och implementerar CRM-lösningar till nordiska företag. Men tack vare att vi gör det så jäkla bra har vi blivit marknadsledande i Sverige. Vår målsättning är att inom några år vara topp 3 på CRM i hela Norden. För att lyckas behöver vi förstärkning och hoppas att just du är en av våra framtida stjärnor!

Hur tror vi att du som söker är?

Du har några års erfarenhet av programmering och gärna projektleverans. Du brinner för att jobba med kunden i fokus och älskar mixen av människor och teknik. Troligtvis har du en teknisk examen som exempelvis ingenjör eller systemvetare. Du kan omvandla problem, processer och behov till konkreta och användarvänliga tekniska lösningar och är en person som klarar av att strukturera sitt arbete i vardagen. Du är dessutom väldigt skön att hänga med, viktigt eftersom trefika är ett snudd på obligatoriskt möte om dagarna.

Vad kommer du göra på Lime?

Som kundfokuserad .Net-utvecklare på Lime Field jobbar du med våra integrationer. Du jobbar nära dina kollegor inom både utveckling och leverans såväl som nära våra kunder. Dina uppgifter varierar en hel del och ingen dag är den andra lik. Du kommer att få möjlighet att sätta dig in i många olika branscher som använder våra produkter på olika sätt och kopplade till många andra system. Ena dagen jobbar du med webservices integrationer, nästa dag gör du en skräddarsydd kundanpassning.

Ditt jobb innebär både nyutveckling och att förbättra befintliga lösningar. Det krävs att du är strukturerad, lösningsorienterad och har lätt för att förstå olika flöden och processer.

Meriterande erfarenheter

–         Integration –         SQL
–         TDD –         Python
–         .Net –         Node.js
–         Kundkontakt –         Projektledning

Hur ser anställningen ut?

Tjänsten är heltid på 100% med start så snart som möjligt. Du kommer sitta på vårt goa Stockholmskontor på Kungsbroplan 1, en kort promenad från Centralen. Här finns ett 50-tal härliga kollegor som jobbar med allt ifrån utveckling och kundanpassning till försäljning och leverans.

Är det du? Då tycker vi att du ska söka direkt!

Eftersom vi är i stort behov av en vass .Net-ut vecklare till vår Field-team så fort som möjligt intervjuar vi löpande och anställer så fort vi hittat vår nya stjärna! Som första steg vill vi att du skickar in din ansökan genom vår ansökningsportal asap »

Vill du veta mer eller har några frågor? Kontakta Tomas på tomas.ryden@lime.tech eller 073-424 85 82 så kommer han hjälpa dig!