Poster: Lyft användandet i ditt CRM-system

Ladda hem gratis poster

Lika viktigt som att implementera CRM, lika viktigt är det att förvalta CRM. När man har använt sitt CRM-system under en längre tid kan man känna att man inte får ut det man vill av systemet och orsakerna kan vara flera. T.ex. att användarna inte nyttjar viktig funktionalitet, vissa användare står utanför, systemet har inte vuxit med företaget eller att man står och stampar på samma fläck. Och så ska det ju inte vara!

Enkelhet ska vara en ledstjärna i såväl införandet som i förvaltandet. Så hur gör man då? Spana in vår poster och få bra och konkreta tips.

Lyft ditt CRM-användande och implementera CRM

3 snabba argument till att ladda hem postern

  • En bra påminnelse om hur man förvaltar sitt CRM-system och ser till att det används.
  • Snygg och visuell – kanske för att rama in och sätta upp på kontoret för att påminna kollegorna om hur viktigt arbetet med CRM är.
  • Den är gratis – och gratis är gott. Det vet ju alla.

    Hur Lime hanterar personuppgifter

Surprise! Vi har ännu mer kunskap att bjuda på. Helt gratis!

Varför CRM?

Varför ett CRM-system?

Varför ska man ha ett CRM-system och vilka fördelar finns? Postern ger dig alla argument du behöver för att övertyga organisationen om att ni bör satsa på CRM.

Ladda hem postern här »

Lyckas med ditt CRM-projekt

Så lyckas du med ett CRM-införande

Spana in postern som förklarar hur en CRM-implementation går till och vad du behöver tänka på. Undvik big bang och tänkt på att det är ett maratonlopp – inte ett sprintlopp.

Ladda hem postern här »

Lyckas med CRM

Whitepaper: Lyckas med CRM

Vad är egentligen CRM? Varför är det viktigt? Vad kan man vinna på det? I vårt whitepaper får du allt från argument för ledningen till viktiga frågor att fundera över.

Ladda hem ditt whitepaper här »