Poster: Lyckas med ditt CRM-projekt

Ladda hem gratis poster

Att införa ett CRM-system är inga konstigheter. I många fall tar våra införanden inte mer än 2 dagar, så är våra kunder utbildade och klara att köra igång. Oavsett hur omfattande CRM-projektet blir så finns det en del saker som är  bra att ha koll på. Som en checklista man kan vända sig till för att säkerställa att CRM-projektet blir riktigt lyckat.

Vi på Lime har infört system för CRM och kundvård sedan början av nittiotalet. Under alla dessa år har vi sett otaliga projekt – både lyckade och mindre lyckade – och framför allt har vi lärt oss vad som skiljer en succé från ett mediokert resultat. Och nu har vi samlat det i en visuell poster. Enkel att läsa, lätt att ta till sig och tjusig att hänga upp. Varsågod!

Lyckas med ditt CRM-projekt

3 snabba argument till att ladda hem postern

  • En bra checklista för att säkerställa att ni lyckas med ert CRM-införande.
  • Snygg och visuell – kanske för att rama in och sätta upp på kontoret?
  • Den är gratis – och gratis är gott. Det vet ju alla.

    Hur Lime hanterar personuppgifter

Surprise! Vi har ännu mer kunskap att bjuda på. Helt gratis!

Förenkla vardagen med ett CRM-system

Varför ett CRM-system?

Varför ska man ha ett CRM-system och vilka fördelar finns? Postern ger dig alla argument du behöver för att övertyga organisationen om att ni bör satsa på CRM.

Ladda hem postern här »

Lyft användandet i ditt CRM-system

Förvalta ditt CRM och öka användandet

Att utbilda användarna och vidareutveckla er CRM-lösning kan verka som självklarheter. Men hur gör man det smidigast? Och i vilken ordning ska man prioritera?

Ladda hem postern här »

Lyckas med CRM

Whitepaper: Lyckas med CRM

Vad är egentligen CRM? Varför är det viktigt? Vad kan man vinna på det? I vårt whitepaper får du allt från argument för ledningen till viktiga frågor att fundera över.

Ladda hem ditt whitepaper här »