Varför CRM? Vi har en poster som förklarar. 2018-02-23T14:53:58+00:00

Poster: Varför behöver man ett CRM-system?

Varför CRM? Ladda hem gratis poster!

Varför behöver man egentligen ett CRM-system? Och vad är fördelarna? Åh – det är något vi hade kunnat prata om i evigheter. Men! Vi brukar framhäva vikten av visuella system och har därför valt att presentera ett par argument kring varför CRM är viktigt i en visuell poster istället. Vi kallar postern ”Förenkla vardagen med ett CRM-system” – och det är just det den handlar om; hur man förenklar vardagen med ett CRM-system och varför CRM kan effektivisera vardagen och öka intäkterna.

Varför CRM - Förenkla vardagen med ett CRM-system

4 snabba argument till att ladda hem postern

  • En visuell och kul bild som kan påminna dina kollegor om varför CRM är superviktigt. Kanske för att rama in och sätta upp på kontoret?
  • Samlade argument för varför ett CRM-system är viktigt, bra att ha om du behöver övertyga någon i organisationen. Kanske chefen, ledningen eller närmsta kollegan?
  • Kan ge dig nya idéer om hur vardagen kan förenklas – på ett sätt du inte visste var möjligt.
  • Den är gratis – och gratis är gott. Det vet ju alla.

    Behandling av personuppgifter Vid kostnadsfria test och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Lime Technologies för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål. Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Lime Technologies digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Lime Technologies för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies. Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas. Jag är införstådd med att jag, när som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Lime Technologies kundtjänst. För ytterligare information om Limes behandling av personuppgifter, läs mer här

Surprise! Vi har ännu mer kunskap att bjuda på. Helt gratis!

Lyckas med ditt CRM-projekt

Så lyckas du med ett CRM-projekt

Spana in postern som förklarar hur en CRM-implementation går till och vad du behöver tänka på. Undvik big bang och tänkt på att det är ett maratonlopp – inte ett sprintlopp.

Ladda hem postern här »

Lyft användandet i ditt CRM-system

Förvalta ditt CRM och öka användandet

Att utbilda användarna och vidareutveckla er CRM-lösning kan verka som självklarheter. Men hur gör man det smidigast? Och i vilken ordning ska man prioritera?

Ladda hem postern här »

Lyckas med CRM

Whitepaper: Lyckas med CRM

Vad är egentligen CRM? Varför är det viktigt? Vad kan man vinna på det? I vårt whitepaper får du allt från argument för ledningen till viktiga frågor att fundera över.

Ladda hem ditt whitepaper här »

eller

Få en gratis demo!