Whitepaper: Lyckas med CRM 2018-02-23T14:56:00+00:00

Whitepaper: Lyckas med CRM

Ladda hem gratis whitepaper

Detta whitepaper är en introduktion om vad CRM är och steg-för-steg-guide till hur du lyckas med CRM. Vi får väldigt ofta frågor om varför man ska satsa på CRM och blir ofta ombedda att dela med oss av våra erfarenheter. Hur lyckas man med CRM? Hur når man den heliga graalen och blir en kundmagnet? Just därför bestämde vi oss för att försöka samla lite av det vi lärt oss de senaste 25 åren i en liten bibba. Härligt va?

Lyckas med CRM

4 snabba argument till att ladda vårt whitepaper

  • Allt du behöver veta om CRM samlat i en enda smidig PDF.
  • Massa bra argument att använda om du behöver övertyga organisationen om att CRM är fantastiskt.
  • Kanske behöver du övertyga dig själv om att CRM är värt att satsa på? Då är detta whitepaper rätt för dig.
  • Den är gratis – och gratis är gott. Det vet ju alla.

    Behandling av personuppgifter Vid kostnadsfria test och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Lime Technologies för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål. Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Lime Technologies digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Lime Technologies för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies. Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas. Jag är införstådd med att jag, när som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Lime Technologies kundtjänst. För ytterligare information om Limes behandling av personuppgifter, läs mer här >

Surprise! Vi har ännu mer kunskap att bjuda på. Helt gratis!

Förenkla vardagen med ett CRM-system

Varför ett CRM-system?

Varför ska man ha ett CRM-system och vilka fördelar finns? Postern ger dig alla argument du behöver för att övertyga organisationen om att ni bör satsa på CRM.

Ladda hem postern här »

Sälj mer till fler

Whitepaper: Sälj mer till fler

CRM är väldigt nära knutet till sälj. Och efter över 25 år i branschen så har vi lärt oss ett och annat om vad som kännetecknar framgångsrik försäljning. Och samlat det. Varsågod!

Ladda hem postern här »

Lyckas med ditt CRM-projekt

Så lyckas du med ett CRM-införande

Spana in postern som förklarar hur en CRM-implementation går till och vad du behöver tänka på. Undvik big bang och tänkt på att det är ett maratonlopp – inte ett sprintlopp.

Ladda hem postern här »

eller

Få en gratis demo!