Whitepaper med säljtips: Sälj mer till fler 2018-02-23T14:54:52+00:00

Whitepaper med säljtips: Sälj mer till fler

Ladda hem gratis whitepaper

Denna poster ger dig 10 konkreta säljtips som är riktigt relevanta om du jobbar B2B. Vi har lärt lärt oss oerhört mycket om försäljning de senaste 25 åren. Det vore ju ganska oschysst att behålla det för oss själva. Eller hur? Just därför bestämde vi oss för att samla lite av det vi lärt oss i en liten bibba. Härligt va?

Vi börjar med det som vi tycker är grundläggande för att bli riktigt framgångsrik inom försäljning, och övergår sedan till tips kring hur du hittar nya prospekt. Kör hårt!

Säljtips: Sälj mer till fler whitepaper

3 snabba argument till att ladda vårt whitepaper

  • Alla B2B-säljtips du behöver samlat i en enda smidig PDF.
  • Ger dig ny energi och en kickstart på försäljningen. Vad är dina mål? Och hur mäter du?
  • Den är gratis – och gratis är gott. Det vet ju alla.

    Behandling av personuppgifter Vid kostnadsfria test och vid eventuell beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer för samtal och sms och eventuella andra digitala adresser får lagras och användas inom Lime Technologies för digitala tjänster, marknadsföring, för att förhindra missbruk samt för statistik- och analysändamål. Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Lime Technologies digitala tjänster kan tillsammans med andra kunduppgifter användas inom Lime Technologies för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies. Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det och upphör således inte om tjänsten inte beställs eller nyttjas. Jag är införstådd med att jag, när som helst och utan att uppge skäl, har rätt att återkalla samtycket, vilket jag gör genom att kontakta Lime Technologies kundtjänst. För ytterligare information om Limes behandling av personuppgifter, läs mer här

Surprise! Vi har ännu mer kunskap att bjuda på. Helt gratis!

Förenkla vardagen med ett CRM-system

Varför ett CRM-system?

Varför ska man ha ett CRM-system och vilka fördelar finns? Postern ger dig alla argument du behöver för att övertyga organisationen om att ni bör satsa på CRM.

Ladda hem postern här »

Lyckas med CRM

Whitepaper: Lyckas med CRM

Vad är egentligen CRM? Varför är det viktigt? Vad kan man vinna på det? I vårt whitepaper får du allt från argument för ledningen till viktiga frågor att fundera över.

Ladda hem ditt whitepaper här »

Lyckas med ditt CRM-projekt

Så lyckas du med ett CRM-införande

Spana in postern som förklarar hur en CRM-implementation går till och vad du behöver tänka på. Undvik big bang och tänkt på att det är ett maratonlopp – inte ett sprintlopp.

Ladda hem postern här »

eller

Få en gratis demo!