Dina kunder, affärer & kampanjer på ett ställe

Med Lime CRM har vi skapat ett CRM-system som du faktiskt kommer att använda. Det innehåller allt du förväntar dig från ett CRM: kontakter, historik, att göra-uppgifter, ärendehantering, affärer och marknadsaktiviteter. Men Lime CRM kan också göra så mycket mer.

Testa gratis
Karin Persson som ler mot kameran

"Vi gick från 17 till 7 system med Lime CRM."

Karin Persson, processutvecklare, Öresundskraft AB

Våra fantastiska kunder

Vi är dina experter

Efter 30 år i branschen har vi lärt oss en del om vem som behöver vad av ett CRM-system. Därför har vi utformat paketlösningar med fokus på branschspecifika behov.

Bild på hus vid vattendrag

Fastighet

Läs mer
Vindkraftverk på grön/gula åkrar

Energi, VA & fiber

Läs mer
Whiteboard med tillhörande pennor och post it lappar på

Konsult

Läs mer
En blå maskin i en lagerlokal

Sälj & partihandel

Läs mer

Vilken blir din unika twist?

80 % av Lime CRM ser likadant ut för alla bolag. Resterande 20 % utgår från dina unika behov och är din egen personliga twist. Ja, vi anpassar helt enkelt flikar, fält och funktioner för att du ska få ut maximalt resultat av ditt nya system.

Testa gratis
Informationsbricka som berättar hur många svettiga händer som rörts under året Informationsbricka som berättar hur många hyresavtal som löper ut Informationsbricka som berättar hur många kaffekoppar som druckits under månaden Informationsbricka som berättar hur många säsonger det var för många av på Game of Thrones

Integrera mera!

Använder du andra IT-system i ditt dagliga arbete? Inga problem! Lime CRM kan integreras med de flesta. På så vis får du full överblick och en samlad kundbild – på ett ställe.

Integrationer & add-ons
Lime CRM logotyp med andra logotyper i sig

Administrera på egen hand

Lime CRM ska passa din vardag. Därför har du full frihet att administrera användare, lägga till eller ta bort fält, styra behörigheter och göra ändringar. Det är vad du kan förvänta dig av ett flexibelt CRM-system, tycker vi.

Testa gratis
Person som håller i en ipad med inloggningen med lime crm

Tekniknörd?

Läs mer om API:er, webhooks, säkerhet, hosting och andra tekniska frågor kopplat till Lime CRM på vår sida för IT-ansvariga.

Teknisk fördjupning
Kille som kodar stående och kollar på sin skärm