Tävlingar baserade på CRM-data

Lime Engage är en tävlingsplattform som kan kopplas ihop med Lime CRM för att skapa roliga och resultatdrivande kampanjer. Tävlingarna baseras på CRM-användning och deltagarna belönas när de utför utvalda aktiviteter.

Boka demo
Lime Engage tävling tab på mobil

“Vi ser en förbättring på 308% i vår CRM-användning efter införandet och tre omgångar av Lime Engage. Lime Engage gör det dagliga arbetet roligare, samtidigt som det är ’den trygga handen att hålla i’ och hjälper oss göra rätt från början.”

Åsa Persson, Mälarenergi

Varför gamification?

Fokusera på rätt sak

Vad prioriterar din verksamhet just nu? Vilka processer vill ni implementera? Sätt fokus på prioriterade aktiviteter med en kampanj. Det kan exempelvis handla om att hantera fler kundärenden, logga historiknoteringar eller stänga fler affärer.

Rolig och energisk atmosfär

Tävlingar får adrenalinet att pumpa, ökar motivationen och skapar en mer energisk atmosfär. Arbeta tillsammans i olika lag, fira framgångar och öka sammanhållningen.

Ökad användning av CRM

Med tävlingar baserade på CRM-data förenas nytta med nöje. Användningen av CRM-systemet kommer garanterat att öka och din verksamhet får ut mer av er investering. Samtidigt som ni har kul, så klar.

Transparens och bekräftelse

Aktiviteter som mäts i kampanjer synliggör beteendena ditt bolag. Transparensen ökar och goda exempel får erkännande. Vad gör du och dina kollegor bra? Let the world know!

Så funkar Lime Engage

  1. Välj ut aktiviteter, period och eventuella lag. Börja tävla!
  2. Logga aktiviteter i Lime CRM och samla poäng i Lime Engage automatiskt.
  3. Följ tävlingen i mobilen (app för iOS och Android), webbläsare eller via TV-läget.
  4. Ge feedback, samarbeta och elda på varandra i det sociala nyhetsflödet.
  5. Se hur adrenalin, engagemang och aktiviteter ökar.
  6. Repeat!
Boka demo
Lime Engage resultattavla mobile