Nordens enklaste säljstöd

  • Stenkoll på dina kontakter och vad du sagt, gjort & lovat
  • Enkel hantering av affärsmöjligheter & projekt
  • Praktisk Outlook-integration
  • Över 25 års CRM-expertis från Lime

ETT CRM-SYSTEM ÄLSKAT AV ÖVER 35 000 ANVÄNDARE

Referens: Stoby Måleri
Referens: ComCube

Vad är Lime Easy?

Lime Easy är ett program för säljstöd, CRM och kontakthantering. Programmet blir ditt fönster mot all information kring företagets kontakter, oavsett var du befinner dig. Alla får en samlad bild av företagets relationer mot kunder, partners och leverantörer.

Lime Easy har funnits i mer än 20 år och fler än 5 000 svenska företag använder det. Men det finns bättre anledningar än så för att bli en användare!

Lime Easy ger dig…

Outlook i ditt CRM!

Med Outlook direkt i ditt CRM-system blir du mer effektiv. Du kan dra och släppa mail för att spara dem och enkelt boka kundbesök direkt i din kalender. Smidigt va?

Världens bästa sökfunktion

Snabbfiltret gör att du aldrig mer behöver bråka med krångliga urval. Bara börja skriva och du finner vad du söker. Här har vi alla Jennies kunder i Södertälje. Lätt som en plätt!

Översiktlig historik

Med en lättöverskådlig och användarvänlig historik har du stenkoll på dina relationer. Den är smart och mäter också aktiviteter. Hur många säljsamtal gör du på en månad?

Du är igång direkt

Lime Easy är så enkelt att våra mormödrar till och med förstår (vi har testat). Du är igång med bättre kundvård och effektiv försäljning på bara ett par timmar.

Inte nog med det, tack vare våra fantastiska superfält kan du administrera din CRM-lösning alldeles på egen hand. Det är precis så det ska vara. Enkelt, lätt och billigt.

Hittar du något enklare CRM-system på marknaden? Hojta till!

Integrera med din omvärld

Det är väldigt svårt att vara bäst på allt. Vi tror istället på att göra ett riktigt bra CRM-system, som kanske inte kan göra allt men som definitivt hjälper dig hålla koll på dina kunder. Vi vill därför göra det enkelt för dig att koppla ihop Lime Easy med andra verktyg som är bäst på just det de hjälper dig med.

Lime fungerar utmärkt ihop med Excel.
Lime funkar utmärkt till Word.
Lime och Outlook funkar perfekt ihop.
Lime CRM-system

För att göra allt så smidigt som möjligt har vi redan från början fixat några smarta kopplingar:

  • Appar så du har tillgång till viktig information när du är på språng. Är gratis, men ofta behövs konsultation vid installation och uppstart.
  • Outlook, Excel och Word så du enkelt kan se dina olika mail och dokument direkt i Lime Easy.
  • Skype så du snabbt kan ringa upp från Lime Easy. Kräver dock att du har Skype installerat.
  • Visma så att du enkelt kan koppla ihop ditt ekonomisystem med det CRM-system. Minskat dubbelarbete och effektiviserar vardagen!

Ett pris som speglar dina behov

Ladda hem en gratis demo