Några av våra fantastiska kunder

Hitta nya kunder med hundratals sökfilter

Lime Go är laddat med alla svenska bolag och en mängd funktioner som gör det enkelt att jaga nya kunder. Kunder som matchar just dig. Sortera på hundratals filter, använd tvillingmatchning och skapa ringlistor. Med Lime Go blir det enkelt att överblicka din potentiella marknad.

Prospektera med Go

Fokus på rätt actions med smart affärshantering

Med en visuell och anpassningsbar säljpipe får du kontroll över hela processen och all information samlat på ett ställe. Lägg till påminnelser, anteckningar och nästa steg för att metodiskt jobba dig fram till avslut. Då blir det lätt att göra rätt!

Stäng affärer i Lime Go

Statistik och måluppföljning

Sluta gissa. Med visuella utfall får du en snabb överblick över hur du och ditt team presterar utifrån era respektive mål. Dessutom kan prognoser i Lime Go hjälpa er jobba upp en jämnare försäljning och löpande justera eventuell obalans i pipen.

Lime Go för säljchefer
View of salesperson statistics

Lime Go ger bättre struktur och sporrar säljet hos Toxic

Du håller säkert med om att det bästa kvittot är nöjda kunder. Häng med in bakom kulisserna hos digitalbyrån Toxic, som här delar med sig av sina erfarenheter med Lime Go.

Med vs. utan säljverktyg

Hur använder du Lime Go som säljare? Vi listar några exempel från vardagen.

Hur används Lime Go?

Integrationer och teknik

Läs mer om API:er, Zapier, säkerhet, hosting och andra IT-frågor kopplat till Lime Go på vår sida med teknisk fördjupning.

Teknisk fördjupning
Kille som kodar stående och kollar på sin skärm

Smartare och effektivare leadshantering

Koppla Lime Go till formulär på din hemsida. Med Lime Forms går vi rakt på sak och skapar en direktsluss från din hemsida till Lime Go med kontakt- och leadsformulär.

Forms i Lime Go

Saknar du något?

Vill du även kunna hantera ärenden och kampanjer, få ut avancerad statistik eller bara hålla koll på information om ännu fler saker eller tjänster? Spana in vår fullständiga CRM-lösning.

Läs mer om Lime CRM
Lime CRM logotyp