Några av våra fantastiska kunder

Hitta nya kunder med hundratals sökfilter

Lime Go är laddat med alla svenska bolag och en mängd funktioner som gör det enkelt att jaga nya kunder. Kunder som matchar just dig. Sortera på hundratals filter, använd tvillingmatchning och skapa ringlistor. Med Lime Go blir det enkelt att överblicka din potentiella marknad.

Prospektera med Go

Fokus på rätt actions med smart affärshantering

Med en visuell och anpassningsbar säljpipe får du kontroll över hela processen och all information samlat på ett ställe. Lägg till påminnelser, anteckningar och nästa steg för att metodiskt jobba dig fram till avslut. Då blir det lätt att göra rätt!

Stäng affärer i Lime Go

Statistik och måluppföljning

Sluta gissa. Med visuella utfall får du en snabb överblick över hur du och ditt team presterar utifrån era respektive mål. Dessutom kan prognoser i Lime Go hjälpa er jobba upp en jämnare försäljning och löpande justera eventuell obalans i pipen.

Lime Go för säljchefer

Ett resultat av tusentals säljprocesser

Med 30 års erfarenhet av försäljning har vi sett och hört det mesta. Vad vi lärt oss? Att framgångsrika säljare har relativt få, men viktiga, återkommande mönster. Vi kallar dessa för säljsanningar och de är basen för hela Lime Go.

 

Med vs. utan säljverktyg

Hur använder du Lime Go som säljare? Vi listar några exempel från vardagen.

Hur används Lime Go?

Integrationer och teknik

Läs mer om API:er, Zapier, säkerhet, hosting och andra IT-frågor kopplat till Lime Go på vår sida med teknisk fördjupning.

Teknisk fördjupning
Kille som kodar stående och kollar på sin skärm

Saknar du något?

Vill du även kunna hantera ärenden och kampanjer, få ut avancerad statistik eller bara hålla koll på information om ännu fler saker eller tjänster? Spana in vår fullständiga CRM-lösning.

Läs mer om Lime CRM
Lime CRM logotyp