Sälj och CRM-system, helt enkelt

I allt vi gör sätter vi enkelhet och användarvänlighet i fokus. När vi började skissa på vårt senaste CRM-system – eller säljverktyg som vi tycker är en bättre beskrivning – ville vi förenkla vardagen för användarna så mycket som möjligt. Vi tycker att vi har lyckats, vad tycker du?

Testa gratis

Få full koll på dina relationer

Lime Go hjälper dig hålla koll på dina relationer, både med befintliga kunder och dina prospekt. Du får helt enkelt full koll på vad du sagt, gjort och lovat din omvärld, allt smidigt samlat på ett ställe.

Enkelhet framför allt

Vi tycker att ett CRM-system ska vara så enkelt att arbeta med att du får tid över för annat. Därför har vi skapat ett avskalat och användarvänligt CRM-system som underlättar för dig i din vardag. Mindre administration, mer tid till det du gör bäst!

Förladdat med alla Sveriges företag

Lime Go kommer förladdat med alla Sveriges företag, kontaktuppgifter, deras nyckeltal och beslutsfattare. Med smidiga urvalsfunktioner hittar du enkelt företag som liknar dina befintliga kunder.

Allt samlat i ett enkelt CRM-system

Kort sagt är Lime Go ett webbaserat CRM-verktyg där alla Sveriges företag ingår. Smarta funktioner hjälper dig att både hitta nya kunder och hålla koll på dina existerande. Lime Go är för CRM-system vad Spotify är för musik, eller Netflix för film och serier – framtiden.

Testa gratis

Se hur ett enkelt CRM-system kan underlätta din vardag!

Testa gratis