Boosta ditt sälj med ett prospekterings­verktyg

Lime Go är ett prospekteringsverktyg som gör det enkelt att överblicka din potentiella marknad och driva ditt sälj. Lime Go är laddat med alla svenska bolag och en mängd funktioner som gör det enkelt att prospektera nya kunder. Kunder som matchar just dig. Sortera på hundratals filter, använd tvillingmatchning och skapa ringlistor.

Vill du veta mer?

Aktuell företags­information

Med Lime Go har prospektering aldrig varit enklare. Du hittar över 1,7 miljoner företag och beslutsfattare direkt i Lime Go och slipper lägga tid på att leta efter kontaktuppgifter och sammanställa dem i Excel.

  • Omsättning, resultat och annan ekonomisk information.
  • Företagsfakta i form av antal anställda, bransch, bolagsform och mer.
  • Besöksort, län och annan geografisk information.
Testa gratis

Praktiska ringlistor

Effektivisera din prospektering genom att samla potentiella kunder i ringlistor, kompletta med kontakt-uppgifter i Lime Go. Snabba att skapa och smidiga att beta av. Prospekteringen kommer gå som en dans.

  • Filtrera fram relevanta segment utifrån företagsinformation.
  • Samla upp till 1000 potentiella kunder i varje lista.
  • Se status och utfall i visuella diagram.
Vill du veta mer?

Automatisering och integrationer

Prospektera med tvillingmatchning

Hitta potentiella kunder som liknar dina allra bästa kunder. Ange namnet på en drömkund och låt Lime Go automatiskt sammanställa en ringlista med matchande bolag för dig att kontakt!

Köpsignaler och rekommendationer

Hot or not? Lime Go vet! Köpsignaler från olika företag – i form av t.ex. hemsidebesök och klick i nyhetsbrev – sammanställs och du kan snabbt ”ta tempen” på dina prospekt.

Hitta kunder med Google Maps

Glöm krånglig ”copy/paste” av gator och husnummer! Google Maps är integrerat i Lime Go från start och visar varje företags adress i en översiktlig kartvy.

Addera kreditbetyg från Bisnode

Lägg till en integration till Bisnode och se kreditvärdigheten hos dina prospekt. Kreditbetygen uppdateras automatiskt och kan användas för att göra urval till ringlistor.

Snacka med oss