Marknadsassistent med just do it-mentalitet

2019-01-07T11:45:00+00:00Rekrytering|

Vi på Lime fortsätter att växa så det knakar, och nu behöver vi stärka upp vår marknadsavdelning rejält. Och vi vill göra det snabbt så därför tänkte vi gå rakt på sak.

Vem är vår nya marknadsassistent?

Att få in foten på vår marknadsavdelning har visat sig vara en bra start för många. Flera av oss i teamet har börjat som assistenter och jobbar idag med egna specialistområden. Även vår vice VD började som marknadsassistent.

Vad vill vi säga med det? Jo, vi söker inte vilken vikarie som helst, vi söker en som vill någonstans i livet. Som tänker sig en framtid inom marknadsföring och kanske till och med på Lime.

Vad behöver du kunna?

Det är en mycket stor fördel om du har erfarenhet av

  • Adobesviten (främst Illustrator, InDesign och Photoshop)
  • WordPress
  • Att sköta sociala medier
  • Planering och organisering av events
  • Att hjälpa till där det behövs med ett leende på läpparna
  • Att hantera en hög arbetsbelastning (detta går i vågor!)

Kan du dessutom skriva bra, är strukturerad och idérik så ligger du bra till. Det viktigaste för oss är att du är grym och en riktig doer!

Vi tänker oss att du kanske haft ett uppdrag som rör marknadsföring i en studentförening/ nation/kår eller testat på livet som marknadsförare på något annat sätt tidigare.

Förmodligen har du pluggat ekonomi med marknadsföringsinriktning, medie- och kommunikationsvetenskap eller kanske något helt annat. Ärligt talat, ingen av oss i marknadsteamet idag har pluggat renodlad marknadsföring. Det viktigaste är egentligen ett starkt intresse, kunskap inom ovan nämnda verktyg och att du vill någonstans i livet.

Vilka kommer du att jobba med?

Du blir en del av Limes marknadsteam som idag består av ett gäng på sju personer med olika specialistområden inom allt från grafik och branding, till content och annonsering.

Vi jobbar tätt med produkt och säljavdelningen och har fingrarna med lite här och var. Du kommer därför att ha betydligt fler nära arbetskamrater än oss på marknad.

Hur jobbar marknadsavdelningen?

Som med nästan allt annat på Lime (utveckling, sälj, konsulting, support etc) så gör vi ALL marknadsföring helt på egen hand (som en liten reklambyrå). Det ger möjligheten att jobba projekt- och kampanjbaserat och att testa lite galna saker då och då. Om det inte funkar, så vet vi det. Det innebär att du kommer att lära dig otroligt mycket! På så vis bygger vi också upp massa kunskap internt och blir ännu bättre. Själv är bäste dräng heter det ju…

Hur ser anställningen ut?

Du sitter med oss andra i marknadsteamet på huvudkontoret i Lund. Vi vill att du börjar så snart som möjligt, men senast den 1 februari.

Tjänsten är till en början ett föräldravikariat t.o.m. januari 2020 (minst). Om vi gillar varandra finns det goda möjligheter att tjänsten kan övergå till en tillsvidareanställning.

Ingen tid att vänta – sök nu!

Vi behövde dig redan igår, just därför intervjuar vi löpande och anställer så fort vi hittat vår nya stjärna! Skicka därför in din ansökan ASAP (men senast den 21 januari) »

Vi gillar kakor. Gillar du också kakor? Fortsätt surfa! Ok!