Vi är ett litet och härligt People & Cultureteam som behöver hjälp. Vi har som uppdrag att hitta många nya framtida Limestjärnor, därför har vi behov av en rekryteringshjälte. Kanske är det du?  

Lime är marknadsledande CRM-leverantör i Sverige och vi har som mål att bli lika starka i de andra nordiska länderna.  Vi är i en expansiv tillväxtfas och på ständig jakt efter nya talanger. I vårt team är vi aldrig oroliga över att vara sysslolösa då vi stöttar upp rekryteringen på alla våra kontor runt om i Norden. 

Om du vill ha möjlighet att arbeta med olika typer av tjänster, allt från nyexade traineer till seniora ledare, är detta helt rätt jobb för dig. Våra kollegor är involverade i allt från att stå på universitetsmässor, hålla i speeddates för studenter, vara med på intervjuer och olika case. På Lime har rekrytering alltid varit och kommer alltid förbli en teamsport!   

Du kommer att få mycket frihet att utforma din roll, men vi ser att du:

  • Arbetar med annonsering och aktiv search via olika kanaler 
  • Gör CV & telefonscreening av kandidater  
  • Är en pålitlig partner och stöttepelare till våra rekryterande chefer genom hela processen  
  • Ständigt vill utvecklas och hitta nya vägar och innovativa sätt att rekrytera  
  • Hänger med på mässor och event i Sverigeibland även i Norge, Danmark och Finland 
  • Startar upp och driver rekryterings/People & Cultureprojekt. Vi älskar nytänk, har du en bra idé är det oftast bara att köra på

Vi tror att du:

  • Har en relevant utbildning och 1-3 års erfarenhet av rekryteringgärna fråtechbolag eller rekryteringsfirma med techfokus 
  • Är bra på att bygga relationer och se till att kandidater får en positiv upplevelse även om de i slutändan inte skulle få jobbet 
  • Är grym på search via Linkedin eller liknande och vill bli ännu bättre  
  • Är van vid att arbeta med många olika roller simultant och kan snabbt skapa förståelse för vilka behov som finns

Du kommer att arbeta tätt med oss i People & Culture-teamet, våra rekryterande chefer och våra lokala rekryteringsgrupper som vi startat upp på alla kontor.  Detta innebär att du behöver vara flytande i svenska och bekväm med engelska i både tal och skrift.

Lime är ett techbolag, många av våra roller tekniska och vi ser gärna att du tycker att det är extra kul med den typen av profiler. 

Vad du kan förvänta dig

Du ska förvänta dig massor av din framtida arbetsgivare! Vi tror stenhårt på att man ska ha kul på jobbet och skryter gärna om vår fantastiska företagskultur. Vi är ett ungt bolag och gillar att hitta på mycket kul tillsammans, man presterar helt enkelt bättre om man mår bra och har roligt på jobbet. Här får du ta stort ansvar och får mycket frihet att lägga upp ditt arbete. Vi i teamet finns alltid där för varandra, vi hjälps åt i många projekt, brainstormar gärna och ofta och stöttar varandra när helst det behövs.  

Eftersom vi växer hela tiden finns det även stora utvecklingsmöjligheter för din del. 

Mer om hur fantastiska vi är

Hur ser anställningen ut?

Detta är en tillsvidareanställning med placering i Lund. I vår drömvärld startar du hos oss i början av augusti. Då drar nämligen vårt Nordic Trainee Program igång och det vore super om även du kunde få din onboarding då.  

Vad väntar du på?

Sök nu eller kontakta Sabina Notkin på, sabina.notkin@lime.tech för att få mer information om tjänsten. 

Skicka in din ansökan här!