Slipad supporttekniker

2018-12-10T16:43:39+00:00Rekrytering|

Vill du jobba med marknadsledande, flexibla och användarvänliga produkter? Vill du ha smarta kollegor i ett företag med hög trivselfaktor där entreprenörsanda, teknik och innovation står högt i kurs? Bra! Vi på Lime söker nu en duktig supporttekniker till vår supportavdelning i Lund.

Vad kommer du att jobba med?

Som teknisk supportmedarbetare kommer du främst att jobba med tekniska utredningar där felsökning av kundanpassning såväl som vår egen mjukvara blir aktuellt, men även kundsupport i form av användarfrågor kan hamna på ditt bord.

Arbetsuppgifterna är oerhört varierande vilket är en del av tjusningen med jobbet. Du kommer att ha en hel del kundkontakt, främst via telefon och mejl. Du behöver kunna mycket om mycket och vara ett tekniskt stöd för både våra kunder och dina medarbetare.

Finns du?

Du är nyfiken, vetgirig och gillar problemlösning i alla dess former! Du är självklart tekniskt intresserad, gärna med erfarenhet av mjukvarubranschen, exempelvis inom utveckling eller tekniskt avancerad support. Du älskar nya utmaningar och dagar som inte är den andra lik. Du kan göra dig väl förstådd på svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande, gärna nordiska språk utöver svenska.

Detta är Lime

Vi gillar att prata om oss själva och om varför du borde vilja jobba här med oss. Istället för att skriva ner allt här har vi samlat ett gäng användbara länkar för dig, trevlig läsning:

Sugen på att vara en del av oss? Sök direkt!

Ansök ASAP eftersom vi har löpande rekrytering.

Du skickar in din ansökan HÄR!

Vi gillar kakor. Gillar du också kakor? Fortsätt surfa! Ok!