Kul att du vill läsa min annons! Jag heter Tommas Davoust och är konsultchef på Lime. Här har jag jobbat i 3 år och jag trivs galet bra. Varför berättar jag detta? Jo, för att jag hoppas att du är vår nästa stjärna som vill dela de kommande tio åren och Limes spännande resa med mig.

Vi växer så det knakar. Det har vi gjort i många år och vi planerar att fortsätta så i många år framöver. Det vi gör är inte så himla komplicerat: vi utvecklar, säljer och implementerar CRM-lösningar till nordiska företag. Men tack vare att vi gör det så jäkla bra har vi till och med vuxit om Microsoft och blivit marknadsledande i Sverige. Och vi stannar inte där. Inom 3 år ska vi vara topp 3 på CRM i hela Norden. För att lyckas behöver jag förstärkning i mitt konsultgäng och hoppas att just du är en av mina framtida projektledare.

Hur är en teknisk projektledare på Lime?

Vi är ett ungt företag (medelålder 33 år) men du får vara så ung eller gammal du vill. Det viktiga är att du är ung i sinnet och har ett driv som få. Min drömprojektledare har några års erfarenhet av projektledning i bagaget och älskar att leda projekt och människor. Du brinner för teknik och mjukvara och gillar lite kodande. Du har en akademisk examen som förmodligen har någon form av teknisk touch – vi är trots allt ett IT-företag! Lika viktigt är det att du har arbetat med större organisationer och företag samt har en grym verksamhetsförståelse. Du kan blixtsnabbt omvandla problem, processer och behov till kreativa lösningar och konkreta förslag. Styr- och projektgrupper är du van vid och du vet att olika personligheter måste tas på olika sätt.

Vi brukar kalla en sådan som dig för en schweizisk armékniv för du kan helt enkelt allt. Att du kan allt skulle du dock aldrig skryta med eftersom du dessutom är ödmjuk 😉

Om jag fick drömma ännu mer så håller jag tummarna för att du trivs i Stockholm, Göteborg eller Skåne (Lund), för det är där du behövs extra mycket. Antingen bor du däromkring redan eller kan du tänka dig att arbeta med utgångspunkt där ifrån.

Hur jobbar konsultavdelningen?

Som med allt annat på Lime (utveckling, sälj, marknadsföring…) så gör vi ALL konsulting på egen hand. Det ger oss möjlighet att testa lite galna saker då och då. Om det inte funkar, så vet vi det och det lär vi oss av. Du skulle bara veta hur mycket jag lär mig av mina genialiska kollegor – och det kommer du också att göra. Det är nyckeln till att vi byggt upp en massa kunskap internt och hela tiden blir bättre.

Såklart har vi även tagit fram en egen leveransprocess (som är baserad på 30 år av CRM-införanden) och med många hundra projekt om året utvecklar vi den ständigt tillsammans och ser till att den blir bättre. Precis som du. Däremot hoppas jag att du kommer in med nya ögon och idéer så att vi tillsammans kan ta Lime till nästa nivå. Jag erbjuder dig dessutom en unik inblick i en rad företag i alla tänkbara branscher. Vi har korta beslutsvägar och erfarenheter från ditt arbete är otroligt viktig input.

En vanlig arbetsvecka är du ute hos kund ungefär halva tiden och håller projektmöten och utvecklar deras lösningar och processer. I regel är vi 2-3 personer i varje projekt. Resten av tiden är du inne på något av våra sköna kontor tillsammans med dina goa kollegor. Där fortsätter du att driva dina projekt framåt genom konfiguration och anpassning av Lime. Korrespondens med dina kunder och dess partners hör också till vardagen. Du vet att det är viktigt för vi prioriterar kunden först och världen står nästan still om inte du driver den framåt.

Hur är Lime som arbetsplats?

Jag har varit på Lime ett par år nu, jag ser det som mitt andra hem med många riktigt goda vänner. Jag har samlat ett par länkar som kan hjälpa dig förstå vad som är så magiskt:

Vi är över 100 konsulter och totalt 270 passionerade och engagerade medarbetare med kontor i Lund (HK), Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi hjälps alla åt och det är allas ansvar att driva det här företaget. Det är en av anledningarna till att det går så bra för oss och varför jag älskar mitt jobb!

Jag behöver dig så snart som möjligt!

Kanske känner du dock att projektledare inte riktigt är jobbet för dig men att Lime är Arbetsplatsen med stort A. Hör av dig även då. På ett ständigt växande och lönsamt företag som gör allt själv, finns det massor med nya roller både för de som redan jobbar här och för de som vill bli en del av vår gemenskap.

Skicka in din ansökan genom vår ansökningsportal  »