Med ett outtröttligt engagemang, från det första spadtaget till den sista lilla badrumskroken, har Stenbergbygg i över 25 år funnits där med krav på kvalitet och en önskan om att renovera eller bygga om bostäder eller anpassa företags lokaler.

Stenbergbygg tar dig hela vägen från vision till verklighet till ett fast pris.

Utgångsläge

Stenbergbygg ville ha i ett CRM-system det som de själva levererar i sina projekt: någon som kan ger möjlighet att på ett effektivt, personligt och professionellt sätt påverka slutresultatet.

De ville själva styra över vad de ville göra med sin kund- och projektinformation. De ville själva bestämma vad den skulle kallas och inte känna sig begränsade i möjligheten att integrera sitt CRM med andra system i framtiden – och utan att behöva uppfinna hjulet själva! Med Lime Easy kan de lagra sin kund- och projektinformation som de vill ha den.

Varför Lime Easy?

  • Enkelt att bygga upp efter företagets förutsättningar.
  • Användarvänligt, enkelt och kostnadseffektivt!
  • Snabbt igång utan framtida begränsning.
Lime Easy logo

”Det finns många system på marknaden men inget som kunde erbjuda samma användarvänliga gränssnitt redan intelligent integrerat med officepaketet, e-post och kalender och samtidigt erbjuda möjlighet till skalbarhet, en avgörande faktor för oss.”

Daniel Qvarforth,, Stenbergbygg AB

Resultat: Alla i ett enda system

Idag kan Stenbergbygg begränsa informationsmängden till vad de verkligen vill se och spara. De behöver inte leta efter information eller lägga onödig tid på att sammanställa den, vare sig det är till säljande åtgärder, daglig kommunikation med kunder eller egen intern rapportering. Det har blivit mycket mer effektivt helt enkelt.

Vill du veta mer?

Vill du höra mer om Stenbergbygg och deras CRM-system? Eller är du nyfiken på hur en CRM-lösning kan se ut för byggbranschen? Då är Josefin din ”go to girl”. Slå henne en signal vettja!

eller

JAG VILL TESTA NU
Josefin Garin

Josefin Garin

josefin.garin@lime.tech
046-270 48 36