Hur är det egentligen att jobba på Lime? Våra kollegor Anton, Hanna, Filip och Lisa berättar om varför de sökte sig till världens bästa arbetsgivare, och hur livet som trainee faktiskt är.  Det här är Filips berättelse – han jobbar som Technical Project Manager.

Efter att ha jobbat som Technical Project Manager ett tag nu kan jag stolt säga att jag har en fantastisk roll och samtidigt världens bästa arbetsgivare. Därför tycker jag att du, precis som jag, borde söka dig till Lime och jag ska nu berätta varför.

Kärlek vid första ögonkastet

Jag har alltid drömt om att jobba på en av de stora konsultjättarna. Det ändrade sig ganska snabbt när jag klev in på Lime. Allt började med en rekryteringsprocess som innehöll både speed-dates och case. Känslan av att kliva in i ett os av gemenskap, tjo och stim och en fantastisk företagskultur redan i rekryteringsprocessen fick mig att falla pladask. Jag hade hittat min arbetsgivare – och nya vänner.

Jag tror att det är ganska svårt att hitta en arbetsgivare med så många duktiga, omtänksamma, passionerade och glada kollegor. Särskilt nu när vi är mer än 200 medarbetare.

Vi säger ofta att ”det enda vi tar på allvar är våra kunder”, och så är det. Vi är annorlunda, vi har kul tillsammans och vi har kul med våra kunder samtidigt som vi levererar CRM-projekt med hög standard. Det är en fantastisk kombination!

Här börjar din CRM-resa

Två månader efter inlämnat examensarbete började en intensiv men oförglömlig sommar av CRM, våra produkter, vad det innebär att vara konsult och om Lime. Sommaren innehöll många intressanta föreläsningar, case, trefika och mängder av aktiviteter tillsammans med de andra i traineegruppen. Här strävar vi verkligen efter att alla ska få en stark gemenskap i gruppen och känna sig som en i gänget från dag ett.

Att vara Technical Project Manager på Lime

Efter mina studier trodde jag att jag skulle hamna i ett träsk av programmering. Jag fick höra att många systemvetare skulle börja karriären med att knacka kod. Det var inte alls min dröm. Jag ville kombinera kundkontakt med verksamhetsutveckling och givetvis få koda en hel del. Det är precis det jag får göra som Technical Project Manager. Och jag älskar verkligen mitt jobb.

Jag får göra allt från att agera säljare och support, till att vara kundens superhjälte. Det är bara jag själv som sätter begränsningarna. Jag planerar själv mina dagar och kan bestämma hur mycket jag ska jobba. Det är ju viktigt att hinna med både trefikan och crossfiten på lunchen… 😉

Att få driva ett CRM-projekt med syfte att effektivisera en verksamhet är fantastiskt. Mitt ansvar är att lyssna på kundens behov och se till att deras önskemål blir verklighet. Det gör jag med hjälp av våra produkter. Jag ser till att bygga lösningen efter behoven, implementera det i verksamheten och sedan utbilda dem. På köpet får jag träffa alla sorters människor, upptäcka nya platser och samarbeta med världens bästa kollegor.

Att jobba på Lime innebär även att leverera projekt med glimten i ögat. Att leverera ett projekt á la Lime innebär att få ha kul med mina kunder. Att dela ut lite Dumleklubbor under en utbildning brukar vara uppskattat.

Vill du precis som jag ha ett jobb som du älskar? Sök bums!