Nordic Trainee Program 2018-03-09T14:23:21+00:00

Vad är Nordic Trainee Program?

Kort sagt är det en genial start på din karriär – men om du behöver mer information än så finner du lite matnyttigt nedan.

Vad?

Med vårt Nordic Trainee Program lovar vi dig en unik möjlighet att kickstarta din karriär, och med en bas i ett gediget utbildningsprogram garanteras du en brant utvecklingskurva. Med en senior kollega som mentor får du dessutom vägledning och stöd genom programmet.

Hur?

Traineeprogrammet kickstartar med fem veckor i Lund (vi fixar boende, såklart). Utbildning och workshops blandas med att hänga på erfarna kollegor ut i verkligheten. Därefter flyttar du hem igen men träffar givetvis traineegänget regelbundet under hela året.

Säljare, projektledare, konsult eller utvecklare?

Att veta exakt vad du vill bli när du blir stor kan vara klurigt.
Som tur är har vårt traineeprogram många spår att välja på.

Utvecklare

Du lär dig inte bara allt om våra system utan får också bygga dem! Som utvecklare får du lära dig allt du borde ha lärt dig i skolan om testdriven utveckling, hållbar kod och continuous integration.

Säljare

Att vara säljare hos Lime är en spännande kombination av processutveckling och komplex försäljning. Vi lär dig allt du behöver om produkter, säljteknik, försäljningsprocess och förhandlingsteknik.

Applikationskonsulter

Du kommer bli en hejare på att koda, om du inte redan har stenkoll så får du det på både SQL och Visual Studio. Jobba med allt från integrationer mot andra system till coola guider som förenklar vardagen för kunderna.

Projektledare

Med stort fokus på processer utbildar du våra kunder i våra CRM-system och följer dem sedan i deras kundvårdsresa. Arbeta med implementation och projektledning, både vad gäller system och verksamhet.

Låt de som redan testat traineeprogrammet berätta själva. Kanske får du en bättre bild över vilken roll som passar dig?

Johanna – vår säljexpert

Filip – projektledare

Sofie – applikationskonsult

Hanna – utvecklare

Vår rekryteringsprocess

Då vi har en företagskultur som vi både är kända och stolta över så är vår rekryteringsprocess lite som vi – speciell. Rekryteringen för oss är ömsesidig – du ska lista ut om vi är just din framtida arbetsgivare och vi ska klura ut om du är nästa Limekollega.

Såklart börjar vi med att kika på ditt CV. Om du verkar vara en reko person, med rätt kompetens kallas du på speeddate. Ett rekryteringssätt som ger oss möjlighet att träffa massor med härliga människor och personligheter. Därefter är det dags för case och djupintervjuer. De baseras på vilken roll du söker till och ger oss båda en bild om det är helt rätt för dig.

Genom hela processen kommer du få träffa många Limemedarbetare. På så vis kan du bilda dig en uppfattning om detta är rätt företag och dina framtida kollegor, så att du vet vad du ska svara den dagen vi erbjuder dig en anställning. Skicka in din ansökan asap. Vi anställer så fort vi hittar vår nästa Limeperson!

Sista ansökningsdag är 18 mars, programmet startar 6 augusti 2018!

Sista ansökningsdag är 18 mars, programmet startar 6 augusti 2018!

Sök traineeprogrammet nu!