Nordic Trainee Program2018-12-04T13:39:47+00:00

Nordic Trainee Program

Lime Technologies Karriärföretag

Helt enkelt en genial start på din karriär. Sista ansökningsdag är 21 december 2018.

Vi har två programstarter under 2019: 14 januari och 5 augusti. Ansökan är öppen för båda.

Ansök nu!

Vad är Nordic Trainee Program?

Kort sagt är det en genial start på din karriär – men om du behöver mer information än så finner du lite matnyttigt nedan.

Vad?

Med vårt Nordic Trainee Program lovar vi dig en unik möjlighet att kickstarta din karriär, och med en bas i ett gediget utbildningsprogram garanteras du en brant utvecklingskurva. Med en senior kollega som mentor får du dessutom vägledning och stöd genom programmet.

Hur?

Traineeprogrammet kickstartar med fyra veckor i Lund (vi fixar boende, såklart). Utbildning och workshops blandas med att hänga på erfarna kollegor ut i verkligheten. Därefter flyttar du hem igen men träffar givetvis traineegänget regelbundet under hela året.

Vilken roll passar dig?

Att veta exakt vad du vill bli när du blir stor kan vara klurigt. Som tur är har vårt traineeprogram många spår att välja på.
Du behöver prata flytande svenska, danska, norska eller finska (beroende på var du önskar jobba).

Developer

Account Manager

Application Consultant

Technical Project Manager

Låt de som redan testat traineeprogrammet berätta själva.

Kanske får du en bättre bild över vilken roll som passar dig?

Vår rekryteringsprocess

Då vi har en företagskultur som vi både är kända och stolta över så är vår rekryteringsprocess lite som vi – speciell. Rekryteringen för oss är ömsesidig – du ska lista ut om vi är just din framtida arbetsgivare och vi ska klura ut om du är nästa Limekollega.

Såklart börjar vi med att kika på ditt CV. Om du verkar vara en reko person, med rätt kompetens kallas du på speeddate. Ett rekryteringssätt som ger oss möjlighet att träffa massor med härliga människor och personligheter. Därefter är det dags för case och djupintervjuer. De baseras på vilken roll du söker till och ger oss båda en bild om det är helt rätt för dig.

Genom hela processen kommer du få träffa många Limemedarbetare. På så vis kan du bilda dig en uppfattning om detta är rätt företag och dina framtida kollegor, så att du vet vad du ska svara den dagen vi erbjuder dig en anställning. Skicka in din ansökan asap. Vi anställer så fort vi hittar vår nästa Limeperson!

Sista ansökningsdag är 21 december 2018.
Vi har två programstarter under 2019: 14 januari och 5 augusti. Ansökan är öppen för båda.

Sista ansökningsdag är 21 december 2018.

Ansök nu!
Vi gillar kakor. Gillar du också kakor? Fortsätt surfa! Ok!