Med en koppling till Vismas ekonomiprogram kan du minska massa onödig tid och dubbelarbete. När du uppdaterar infon på ett ställe så uppdateras det automatiskt både i Lime och i ditt ekonomiprogram. Kanonenkelt!

Här nedan hittar du mer information om våra system för CRM och sälj som går att koppla till Visma.

lime easy logo

Visma Administration
för Lime Easy

Kopplingen till Visma Administration minskar dubbelarbetet enormt. Du skickar över företaget till Visma med ett klick när de blivit kund. Offerter, ordrar och fakturor skapas och blir sökbara direkt i Lime Easy. Uppdateras infon på ett ställe – uppdateras det automatiskt på båda. Enkelt och effektivt!

Läs mer om Lime Easy >

limegologo

Visma eEkonomi
för Lime Go

Genom att snabbt och lätt koppla samman ditt säljverktyg med VISMAs ekonomisystem slipper du en massa dubbelarbete och kan fokusera på det du gör bäst. Arbeta effektivare och administrera mindre – en oslagbar kombination

Läs mer om Visma & Lime Go >

lime CRM logo

Visma Administration
för Lime CRM

Att arbeta i många olika system, kopiera och klistra in information mellan systemen och försöka hålla båda två uppdaterade, det är mångas mardröm. Kopplingen mellan Lime CRM och Visma Administration hjälper dig inte bara ännu bättre koll på dina kunder, utan även underlätta det ekonomiska arbetet!

Läs mer om Lime CRM & Visma >

Nyfiken på mer information? Gör så här!

Slå oss en signal på 046-270 48 00 eller maila info@lime-technologies.se så berättar vi mer om hur det skulle funka för just er.